Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 7, 8 en 9 juni 2019!

24 APRIL 2015 - Zojuist hebben wij bericht gekregen dat onze laatste gast akkoord heeft gegeven voor zijn deelname aan het sportcafé!
brinkiebal
Met trots presteren wij onze gasten voor 2015:

Gertjan Verbeek
Allereerst Gertjan Verbeek, op dit moment hoofdcoach van Vfl Bochum. Verbeek speelde onder andere voor sc Heerenveen en Heracles Almelo. In 1994 zet hij een punt achter zijn actieve voetbalcarrière, om te starten als trainer bij onder andere Feyenoord en AZ.  

Miek van Geenhuizen
Naast Gertjan Verbeek zal ook Miek van Geenhuizen plaats nemen achter de tafel.  Miek, voormalig hockey international, is tijdens haar carrière met het Nederlands dameselftal Olympisch kampioen, wereldkampioen en Europees kampioen geworden. In 2013 vond ze het wel genoeg en bouwde haar carrière af bij HC Rotterdam. Dit seizoen was Miek nog te bewonderen tijdens Expeditie Poolcirkel.

Jurgen Schefczyk
Onze derde gast is Jurgen Schefczyk, een Kölner, Apeldoorner, voetbalgek en sinds kort analist. Jurgen begon zijn carrière als trainer van DVS 33, kort daarna stapte hij over naar AGOVV.  In 2012 werd hij hoofdtrainer van het dameselftal van FC Utrecht. Op dit moment is hij werkzaam bij NSC Nijkerk. Naast deze werkzaamheden is hij ook analist voor de KNVB , hij analyseert de tegenstanders van de Oranje Leeuwinnen.

Het sportcafé wordt ook dit jaar geleid door Eurosport-commentator Herman Hobert en start vrijdagavond 29 mei 2015 direct na de laatste poule-wedstrijd.

Zie ook Wedstrijdschema 2015

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top