Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 7, 8 en 9 juni 2019!

6 MEI 2016 - KV Mechelen vervangt Ajax Cape Town!

Helaas heeft Ajax Cape Town, één van onze buitenlandse deelnemers, laten weten niet in staat te zijn om deel te nemen aan ons toernooi. We zijn er echter in geslaagd om een waardig vervanger naar het toernooi te halen: KV Mechelen.
KV Mechelen is de club waar voormalig wereldkeeper van het jaar Michel Preud’homme furore heeft gemaakt.

Met het aantrekken van KV Mechelen is de organisatie er in geslaagd een team uit één van de kweekvijvers van internationale toppers binnen te halen. Het Belgische voetbal zit enorm in de lift. De Rode Duivels staan op dit moment tweede op de FIFA-ranglijst! Mischien zien we Ajax Cape Town volgend jaar wel op het toernooi. Zowel Ajax Cape Town als de toernooiorganisatie heeft uitgesproken hiervoor met elkaar in overleg te gaan.

De nieuwe poule-indeling ziet er als volgt uit:

Pouleindeling 2016

   
   

 

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top