Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 8, 9 en 10 juni 2018!

25 JANUARI 2017 - Save the date!

Het Ten Brinke Bouw Tournament wordt in 2017 al weer voor de 21e georganiseerd. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni staat ons prachtige toernooi - dat al jaren bekend staat als het sterkste U-17 voetbaltoernooi van Nederland!- weer op de agenda. Ook dit jaar zullen wij weer talenten van over de hele wereld naar Varsseveld halen om te strijden om die felbegeerde cup! Het driedaagse top evenement vindt zoals ieder jaar plaast op Sportpark Oberink te Varsseveld.

In de maand maart zullen wij met trots ons deelnemersveld weer presenteren, waar wij u tijdig van op de hoogte zulen stellen.

 IMG 5076

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top