Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 7, 8 en 9 juni 2019!

5 APRIL 2017 - Ajax komt naar Varsseveld

Zaterdag 8 april vindt de perspresentatie van het deelnemersveld van de 21e editie van het Ten Brinke Bouw Tournament plaats. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark 'Oberink' in Varsseveld. Dit jaar vindt het toernooi plaats van 9 t/m 11 juni. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams (U17) van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd!

Om niet alle spanning te bewaren tot 8 april wil de organisatie graag een tipje van de sluier oplichten. De toernooi-organisatie is er namelijk dit jaar in geslaagd om AFC Ajax naar Varsseveld te halen. Zal het Ajax lukken om AZ Alkmaar - de winnaar van de vorige twee edities - van een derde toernooiwinst af te houden? Of gaat één van de zes andere deelnemers er met de titel vandoor?

 

Eriksen

In 2009 werd Christian Eriksen, destijds speler van Ajax O17, speler van het toernooi.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top