Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 8, 9 en 10 juni 2018!

29 MEI 2017 - Definitieve selectie Regioteam Varsseveld bekend!

thumbnail IMG 0287 

De definitieve selectie voor het Regioteam Varsseveld O17 is bekend, zij mogen het op 9,10 en 11 juni tijdens het Ten Brinke Group Tournament in Varsseveld op gaan nemen tegen de top van Nederland en ver daarbuiten. Begin april is er gestart met een voorselectie van ongeveer 35 spelers, deze groep is na een aantal selectietrainingen teruggebracht naar 21 spelers. 

Programma Regioteam Varsseveld

Vrijdag 9 juni
19:20 uur : Ajax - Regioteam Varsseveld

Zaterdag 10 juni
13:00 uur: Regioteam Varsseveld - Right to Dream/FCN
17:00 uur: Regioteam Varsseveld - Red Bull Brasil

Zondag 11 juni
Wedstrijden om plaats 5 t/m 8
Halve finale wedstrijden
Finale

Het Regioteam Varsseveld is een selectie bestaande uit de beste amateurspelers uit de regio Gelderland/Twente in de leeftijdscategorie O17. De voorseletie wordt samengesteld in samenspraak met de BVO's uit de regio. Voor meer informatie over het Ten Brinke Group Tournament bezoek onze website, www.toernooivarsseveld.nl en sociale media zoals Facebook (Ten Brinke Group Tournament), Twitter (@toernooivveld) en Instagram (tenbrinkegrouptournament).

Onderstaand een overzicht van de geselecteerde voetballers:

spelers

 

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top