Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 7, 8 en 9 juni 2019!

30 maart 2018 - EERSTE NAMEN TEN BRINKE GROUP TOURNAMENT BEKEND

Met trots kunnen wij mededelen dat AFC Ajax en Red Bull Brasil ook dit jaar deelnemen aan het Ten Brinke Group Tournament. Beide clubs waren vorig jaar aanwezig en zullen ook dit jaar acte de presénce geven.

Ajax zal er alles aan gelegen zijn om de titel, die vorig jaar werd behaald, te verdedigen. Ze zullen dit uiteraard proberen te bewerkstelligen door middel van attractief spel en een herkenbare spelopvatting.

Red Bull Brasil zal voor het vierde opeenvolgende jaar deelnemen. Dit energieke team zal de Braziliaanse spelvreugde meenemen naar Varsseveld. Spektakel gegarandeerd!

De komende weken zullen de overige deelnemers bekend worden. Welke club mag zeker niet ontbreken?

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top