Het Ten Brinke Group Tournament is een internationaal voetbaltoernooi voor B-junioren U17. Het toernooi wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd op Sportpark "Oberink" in Varsseveld. Het deelnemersveld bestaat uit 8 jeugdteams van nationale- en internationale topclubs. Uiteraard neemt ook het regioteam deel, hierin zijn de beste voetbalspelers uit de regio geselecteerd! U bent van harte welkom in Varsseveld op 7, 8 en 9 juni 2019!

6 april 2018 - AZ ALKMAAR EN AMERICA MG NAAR VARSSEVELD

 
Vandaag kunnen we weer twee nieuwe deelnemers toevoegen aan het deelnemersveld. 
 
Allereerst de Nederlandse toevoeging, AZ Alkmaar. De club maakt een flinke groei door en de goede jeugdopleiding begint steeds meer zijn vruchten  af te werpen. Veel spelers van de eerste selectie hebben de befaamde jeugdopleiding doorlopen. De kans is groot dat spelers die dit jaar in Varsseveld spelen, binnen een aantal seizoenen op het hoogste podium te zien zijn. Zo speelden de afgelopen jaren spelers als Guus Til, Calvin Stengs en Pantalis Hatzidiakos namens AZ op Sportpark Oberink. 
 
Ook is er dit jaar weer een tweede Braziliaanse deelnemer. Naast Red Bull Brasil zal America MG deelnemen. De club uit Belo Horizonte speelt sinds dit seizoen weer op het hoogste Braziliaanse niveau en heeft met onder andere Gilberto Silva en Fred een aantal grote spelers voortgebracht. Het zou dus zomaar kunnen dat er een toekomstig topspeler zijn kunsten laat zien op 8, 9 en 10 juni. 
 
De komende weken zullen de overige deelnemers bekend worden gemaakt, alvorens er middels een loting online bekend zal worden gemaakt hoe de poules er voor deze editie uit zien. Dit jaar zal er dus geen fysieke perspresentatie zijn. Meer info hierover volgt

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

 


Zie ook:


Go to top