Tijdens het Ten Brinke Bouw Tournament 2014 is er naast voetbal ook veel extra´s te beleven! 
Net als voorgaande jaren is er bij het horecapaviljoen een entertainmentplein ingericht.

Pannaveld
Op zondag zal Pelota Events een pannaveld opzetten, waar de jeugd kan oefenen op het geven van een echte ´panna´. Want wat is er nu leuker dan de bal door de benen van je tegenstander spelen? De hele dag is er begeleiding aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Springen, klauteren en schminken
Kinderen kunnen zich het gehele weekend uitleven op het springkussen of de houten speeltoestellen.  Deze worden onder andere aangeboden door Houthandel Roenhorst uit Westendorp en Rougoor Tuin en Erf uit Breedenbroek.
Daarnaast is er een schminkteam aanwezig die de jeugd kan omtoveren in een mooie prinses of een gevaarlijke tijger.  

Eten en drinken
Heb je zin in iets lekkers? De ijscokraam van ´t Kempke uit Terborg is ook weer aanwezig! Dit geldt ook voor de frietkraam van Deckert uit Zelhem.  Ons eigen barbecue-team zorgt voor de lekkerste hamburgers en braadworsten. Katja snoep, chips of een lekkere twix zijn te vinden bij de toernooishirt-verkoop.

Dit jaar worden de warme-  en koude dranken niet alleen  in het horecapaviljoen geschonken, maar ook bij de koffiekraam naast de tribune!

Stichting Joni
Het Ten Brinke Bouw Tournament draagt Stichting Joni een warm hart toe. Jaarlijks doneren wij de overgebleven toernooishirts aan deze stichting en trachten hiermee een positief steentje bij te dragen! Dit jaar zal Stichting Joni het gehele weekend met een eigen stand op het toernooi aanwezig zijn. Hier kun je al je (oude) voetbalschoenen, shirts of tassen inleveren om zo de kinderen in Ethiopië ook te laten sporten in een mooi sporttenue.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen:

Loterij
Achterhoekse Toernooien

 

Go to top