VRIJDAG 23 MEI - Aanvang 21.30 uur

Sportcafé
onder leiding van Eurosport-commentator Herman Hobert
met profvoetballer Alexander Büttner, schrijver Marcel van Roosmalen en ex-profvoetballer Theo Lucius!

Dit jaar neemt aan de sportcafé-tafel plaats Manchester United-speler Alexander Büttner! De linksbenige Büttner (1989) speelt sinds vorig seizoen bij deze engelse topclub. De club waar ook Robin van Persie actief is én Louis van Gaal volgend jaar aan het roer staat! Voor Manchester stond Büttner onder contract van Vitesse. Naast Alexander Büttner verwelkomen wij Theo Lucius en Marcel van Roosmalen.

Voormalig profvoetballer Theo Lucius (1976) speelde onder andere bij PSV, FC Utrecht, Feyenoord en FC Groningen. Met PSV won hij drie landskampioenschappen, de KNVB-beker en drie maal de Johan Cruijff schaal. Deze successen ging niet aan Lucius voorbij, in 2005 wordt hij opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Op dit moment is Theo trainer bij de amateurs van Sliedrecht.

Columnist en Vitesse-kenner Marcel van Roosmalen (1968) stond zijn hele jeugd als Vitesse-supporter op de staantribune van Nieuw Monnikenhuize! Hij schreef onder andere een succesvolle drieluik over drie seizoenen met Vitesse. In 2013 verscheen ´Het is zoals het is´, een portret over de begin 2013 overleden oud-Vitesse-speler en trainer Theo Bos. Binnenkort verschijnt zijn nieuwste boek 'Schijt' over het laatste jaar van Theo Jansen (en Ester Bal)!

    U bent van harte welkom!


Verslag Sportcafé 2013

Roelof Luinge
, Pieter Huistra en Lonneke Sloetjes waren zaterdag 18 mei te gast in het drukbezochte sportcafé. Ze werden door Herman Hobert aan de tand gevoeld. Leuke voetbalpraat en de verschillen tussen volleybal en voetbal werden uitgelicht en toegelicht. Uit de zaal kwamen diverse prikkelende vragen en Roelof Luinge sloot het formele gedeelte van het sportcafé af door het lied 'De Vlieger van Andre Hazes' te zingen. Daarna bleef hij met een groot deel van het publiek hangen tot in de late uurtjes.

 

Meer lezen:

Onze Sponsoren

Weekendprogramma

 Wedstrijdschema Toernooi 2014

 

Go to top