Tijdens het Ten Brinke Bouw Tournament 2015 is er, naast spannende voetbalwedstrijden, ook veel extra’s te beleven. Bij het horecapaviljoen is een entertainmentplein ingericht.

Joep Snoep En Mief Lief
Dit jaar maken Joep Snoep en Mief Lief hun opwachting. Op zondag kun je langs komen en je laten schminken tot wat je maar wilt! Ook maken Joep en Mief de mooiste ballondieren of krijg lekkere popcorn van Joep Snoep. Iedereen die klaar is met schminken mag grabbelen in de grabbelton van Joep waar super veel lekker snoepjes inzitten! Tot slot kun je nog op de foto in een reuze fotolijst.

Wil je kans maken op een Joep Snoep pakket? Lever dan op vrijdagavond je kleurplaat in bij de Joep Snoep stand. Dan maken Joep en Mief zondag bekend wie er een extraatje krijgt!

 Joep Snoep Kleurplaat

Pannaveld
Op zaterdag zet Pelota Events een pannaveld op, waar de jeugd kan oefenen op het geven van een echte ´panna´. Wat is er nu leuker dan de bal door de benen van je tegenstander spelen? De hele dag is er begeleiding aanwezig om alles in goede banen te leiden.

 

De Jongsters
Zondag zullen De Jongsters aanwezig zijn, een organisatie opgezet door Luuk en Siem de Jong. De Jongsters is een club van én voor jongens en meisjes die graag het beste uit zichzelf willen halen: een strakke voorzet, hooghouden of latje trappen. Maak een foto of video van je uitdaging en verstuur deze naar De Jongsters. Wie weet zijn jouw punten prijzen waard!


Springen, klauteren

Kinderen kunnen zich het gehele weekend uitleven op het springkussen of de houten speeltoestellen.  Deze worden onder andere aangeboden door Houthandel Roenhorst uit Westendorp en Rougoor Tuin en Erf uit Breedenbroek.

Eten en drinken
Heb je zin in iets lekkers? De ijscokraam van ´t Kempke uit Terborg is aanwezig! Dit geldt ook voor de frietkraam van Deckert uit Zelhem.  Ons eigen barbecue-team verzorgt  de lekkerste hamburgers en braadworsten. Dit jaar worden de warme-  en koude dranken niet alleen  in het horecapaviljoen geschonken, maar ook bij de koffiekraam naast de tribune!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen:

Loterij
Achterhoekse Toernooien

 

Go to top