Vrijdag 29 mei 2015 om 21.30 uur 
Gratis toegang

Sportcafé onder leiding van Eurosport-commentator HERMAN HOBERT met:

 Reinold Wiedemeijer 
KNVB-Scheidsrechter


Miek van Geenhuizen
Voormalig hockey-international en deelneemster Expeditie Poolcirkel 2015


Jurgen Schefczyk
Trainer-coach NSC Nijkerk en KNVB-analist voor de Oranje Vrouwen

 

 Wiedemeijer Miek6  Jurgen1

Reinold Wiedemeijer
Allereerst Reinold Wiedemeijer, op dit moment actief als KNVB-Scheidsrechter in de Eredivisie en Jupiler League. Wiedemeijer staat op de A-lijst (hoogste categorie voor scheidsrechters) van de KNVB. 

Miek van Geenhuizen
Naast Reinold Wiedemeijer zal ook Miek van Geenhuizen plaats nemen achter de tafel.  Miek is voormalig hockey-international.  Tijdens haar carrière is Miek met het Nederlands dameselftal onder andere Olympisch-, wereld- en Europees kampioen geworden. In 2013 vond Miek het wel genoeg en bouwde haar carrière af bij HC Rotterdam. Dit seizoen was Miek van Geenhuizen te bewonderen bij Expeditie Poolcirkel. 

Jurgen Schefczyk
Als derde gast presenteren wij Jurgen Schefczyk, een Kölner, Apeldoorner, voetbalgek en sinds kort analist. Jurgen begon zijn carrière als trainer van DVS 33, kort daarna stapte hij over naar AGOVV.  In 2012 werd hij hoofdtrainer van het dameselftal van FC Utrecht. Op dit moment is hij werkzaam bij NSC Nijkerk. Naast deze werkzaamheden is hij ook analist voor de KNVB  en analyseert hij  de tegenstanders van de Oranje Leeuwinnen. 

   


Sportcafé 2014

Sportcafé 2013

 

Meer lezen:

Onze Sponsoren

Wedstrijdschema

Poule A - Westerveld en Vossers

Poule B - Horen & Zien

 

Go to top