Tijdens het Ten Brinke Bouw Tournament is, naast spannende voetbalwedstrijden, ook veel extra’s te beleven.
Bij het horecapaviljoen is een entertainmentplein voor de jeugd ingericht.

 

Joep Snoep En Mief Lief
Dit jaar maken Joep Snoep en Mief Lief hun opwachting. Op zondag kun je langs komen en je laten schminken tot wat je maar wilt! Ook maken Joep en Mief de mooiste ballondieren of krijg lekkere popcorn van Joep Snoep. Iedereen die klaar is met schminken mag grabbelen in de grabbelton van Joep waar super veel lekker snoepjes inzitten! Tot slot kun je nog op de foto in een reuze fotolijst.

Pannaveld
Pelota Events zet een pannaveld op, waar de jeugd kan oefenen op het geven van een echte ´panna´. Wat is er nu leuker dan de bal door de benen van je tegenstander spelen? De hele dag is er begeleiding aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Springen, klauteren
Kinderen kunnen zich het gehele weekend uitleven op het springkussen of de houten speeltoestellen.  Deze worden onder andere aangeboden door Houthandel Roenhorst uit Westendorp en Rougoor Tuin en Erf uit Breedenbroek.

Eten en drinken
Heb je zin in iets lekkers? De ijscokraam van ´t Kempke uit Terborg is aanwezig! Dit geldt ook voor de frietkraam van Deckert uit Zelhem.  Ons eigen barbecue-team verzorgt  de lekkerste hamburgers en braadworsten.

Meer lezen:

Loterij
Achterhoekse Toernooien

Go to top