S P O R T C A F É

Zondag 15 mei (Eerste Pinksterdag) om 18.30 uur 
Gratis toegang

Sportcafé onder leiding van Eurosport-commentator Herman Hobert met gasten:

* Christiaan Ruesink *
Hoofdredacteur Voetbal International

* Roelof Luinge *
 Oud betaald voetbalscheidsrechter

* Ricardo Moniz *
Voetbaltrainer bij oa HSV en Red Bull Salzburg

Ruesink  Luige  Moniz         
   

Christiaan Ruesink, tot voor kort hoofdredacteur van het AD, maakte onlangs de overstap naar Voetbal International. Als hoofdredacteur van VI is Ruesink redactioneel eindverantwoordelijk voor alle print en online media. Daarnaast is hij ook creative director van Sport International, het customer media-label van WPG Sportmedia.

Roelof Luinge
floot 845 wedstrijden in het betaald voetbal. Daarmee is hij de meest ervaren arbiter in het Nederlands betaald voetbal. In de seizoenen 2005/2006, 2008/2009 en 2009/2010 werd hij uitgeroepen tot beste scheidsrechter. Een avond met Luinge staat garant voor mooie en humorvolle anekdotes uit zijn lange carriere.

Ricardo Moniz trainde in de eerste jaren van zijn trainingscarrière verschillende clubs, waaronder de jeugd van PSV en Tottenham Hotspur. In 2010 stond Moniz tijdelijk aan het roer bij HSV. Daarna kwamen Red Bull Salzburg, 1860 Munchen en Notts County voorbij. Bij de laatste club werd Moniz eind 2015 ontslagen. De komende twee seizoenen is Moniz aangesteld als trainer van FC Eindhoven. Hij wordt bij de Jupiler League-club de opvolger van Mitchell van der Gaag.

 

Tot ziens op eerste pinksterdag!

 

 

 

 

 

Go to top