Tijdens het Ten Brinke Group Tournament is, naast spannende voetbalwedstrijden, ook veel extra’s te beleven. Bij het horecapaviljoen is een entertainmentplein voor de jeugd ingericht

.Click to enlarge image SideEvent20141.JPG

Super grote bellenblaas act! 
Dit jaar maakt de grote bellentovenaar zijn opwachting. Joep Snoep en Miep Lief zijn helaas afwezig, maar sturen ook Bella Bel mee het veld in om samen de grootste bellen van de hele wereld te maken! Help jij de bellentovenaar mee om prachtige bellen te blazen? Uiteraard mag je ook nog even grabbelen in de grabbelton, want met lege handen laten we jullie niet naar huis gaan. 

Springen, klauteren
Kinderen kunnen zich het gehele weekend uitleven op het springkussen of de houten speeltoestellen. Deze worden onder andere aangeboden door Houthandel Roenhorst uit Westendorp en Rougoor Tuin en Erf uit Breedenbroek.

Pannaveld 
Pelota Events zet een pannaveld op, waar de jeugd het gehele weekend kan oefenen op het geven van een echte ´panna´. Wat is er nu leuker dan de bal door de benen van je tegenstander spelen? 

Eten en drinken
Heb je zin in iets lekkers? De ijscokraam van ´t Kempke uit Terborg is aanwezig! Dit geldt ook voor de frietkraam van Deckert uit Zelhem. Ons eigen barbecue-team verzorgt de lekkerste hamburgers en braadworsten.

Go to top